ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Αποφράσσουμε τουαλέτες, νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες κουζίνας και υδροροές με μηχανήματα της πιο προηγμένης τεχνολογίας. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης νερού εξοπλισμό μηχανήματα τύπου jetting και εγγυώμαστε την καλύτερη άμεση λύση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΧΕΤΩΝ

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός που παρέχουμε, μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες για τον καλύτερο καθαρισμό και την συντήρηση των οχετών. Η FCDB Mavroudis Ltd, με την μακροχρόνια πείρα της καθώς και τα ειδικά φορτηγά τελευταίας τεχνολογίας τύπου Jetting, εγγυούνται τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΑΚΚΩΝ ΣΥΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΩΝ

Με την χρήση των βυτιοφόρων, αναλαμβάνουμε την εκκένωση του βόθρου σας, γρήγορα, άοσμα και αθόρυβα. Οι ειδικές αντλίες κενού που είναι εξοπλισμένα τα βυτιοφόρα φορτηγά της εταιρίας μας, μπλοκάρουν την διάχυση δυσάρεστων οσμών κατά τη διαδικασία εκκένωσης. Η FCDB Mavroudis Ltd αναλαμβάνει την άντληση υδάτων από μεγάλα βάθη.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Απολυμάνουμε με απώτερο σκοπό την καταστροφή παθογόνων μικροοργανισμών σε αντικείμενα, εργαλεία και επιφάνειες, με χημικές ουσίες ή φυσικές μεθόδους. Αποστειρώνουμε τις επιφάνειες με φυσικά ή χημικά μέσα για καταστροφή όλων των μικροοργανισμών συμπεριλαμβανομένων και των σπόρων των μικροβίων. Η διαφορά της αποστείρωσης με την απολύμανση, είναι ότι στην αποστείρωση ελευθερώνεται ολόκληρο το αντικείμενο από μολυσματικούς παράγοντες ενώ στην απολύμανση ένα μεγάλο μέρος του.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕ CCTV

Ο έλεγχος σωλήνων με μεθόδους κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος για διάγνωση προβλημάτων και πρόληψη πιθανής ζημίας και αξιολόγησης της κατάστασης σε συστήματα αγωγών. Αντί να σκάβουμε και να σπάζουμε πατώματα και τοίχους, οι υπερσύγχρονες κάμερες της εταιρείας μας μπορούν να μπουν μέσα στο αγωγό, να ανιχνεύσουν τυχόν ζημιές που χρειάζονται επισκευή και στη συνέχεια το προσωπικό μας να σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις.

ΨΕΚΑΣΜΟΙ

Ψεκάζουμε με σκοπό την εξόντωση από κατσαρίδες, τρωκτικά, κοριούς και έντομα από τον χώρο σας. Όπως είναι γνωστό τα έντομα και τα τρωκτικά μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας στον ανθ΄ρωπινο οργανισμό. Επίσης, τα τρωκτικά μολύνουν τα τρόφιμα μεταδίδοντας παράσιτα και ασθένειες και οι κοριοί μπορούν να μεταφερθούν από αποσκευές και είδη ρουχισμού με αποτέλεσμα να προκαλεί διάφορες δερματικές αλλεργίες. Η εταιρία FCDB Mavroudis Ltd είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο του υπουργείου, κατέχει όλες τις απαραίτητες άδειες και όλα τα χημικά που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα στο το Υπουργείο Γεωργίας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΛΩΣΤΑΣΙΩΝ

Η FCDB Mavroudis Ltd, διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όπου σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει εγγυημένα αποτελέσματα για την πλήρη καθαριότητα αντλιοστασίων όπου εκεί συγκεντρώννονται τα λύματα και τα όμβρια. Τα λύματα και τα όμβρια προκαλούν συσσώρευση υπολειμμάτων στα τοιχώματα και στον πυθμένα, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν βουλώματα στους σωλήνες, μπλοκαρίσματα στα φλοτέρ, διάβρωση στις αντλίες και τους κινητήρες, αλλά και ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών με τον κίνδυνο πρόκλησης μολυσματικών ασθενειών. Εκτός των άλλων, η παρεμπόδιση της ομαλής λειτουργίας ενός αντλιοστασίου έστω και για μερικά λεπτά, μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα και ενίοτε ανεπανόρθωτες ζημιές.

© Copyright 2020 FCDB Mavroudis. Developed by WEBIGCI.